Neem contact op met ons

Vragen over VRonderwijs?

Heeft u een vraag over één van de producten of diensten van VRonderwijs? Bekijk dan zeker even onze FAQ sectie. Als uw vraag daar niet tussen staat, kunt u dan contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Telefoonnummer

Veelgestelde vragen

VRonderwijs is een innovatieve onderwijsmethode die gebruik maakt van virtual reality (VR) om reken- en wiskundevaardigheden te oefenen. Door middel van VR-games worden leerlingen ondergedompeld in een interactieve leeromgeving die plezier en betrokkenheid bevordert, terwijl ze belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast werken leerlingen aan de ontwikkeling van hun samenhangend cognitieve denkschema’s.

VRonderwijs onderscheidt zich van traditionele onderwijsmethoden door de innovatieve inzet van virtual reality, die zorgt voor een boeiende en plezierige leeromgeving. Deze aanpak maakt leren niet alleen leuker maar ook effectiever, omdat leerlingen door middel van spel en interactie in VR de stof beter begrijpen en onthouden. De VR-ervaring is ontworpen om leerlingen te motiveren en actief betrokken te houden bij het leren, waardoor de lessen impactvol zijn. Daarnaast biedt de adaptieve moeilijkheidsgraad van de spellen een gepersonaliseerde leerervaring, waarbij elke leerling wordt uitgedaagd op een passend niveau. Dit alles draagt bij aan het unieke karakter van VRonderwijs als een methode die boeiend en leuk leren stimuleert.

VRonderwijs is ontworpen voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool en voor alle niveaus van het voortgezet onderwijs, inclusief vmbo, havo en vwo.

VRonderwijs is flexibel inzetbaar en kan geïntegreerd worden in de reguliere reken- en wiskundelessen zonder dat er specifieke tijdslots voor VR-sessies gereserveerd hoeven te worden. Het biedt docenten een waardevolle tool om te differentiëren in de klas, waarmee zij voorkennis kunnen activeren, toetsvoorbereiding kunnen ondersteunen, of individuele aandacht kunnen geven aan bepaalde leerdoelen. De veelzijdigheid van VRonderwijs maakt het een krachtige aanvulling op traditionele lesmethoden en stelt docenten in staat om het leerproces op een dynamische en innovatieve manier te verrijken.

Scholen kunnen kant-en-klare pakketten huren die bestaan uit een oplaadtrolley, VR-brillen inclusief software, en een tablet voor de docent. Bovendien bieden we ondersteuning om scholen te helpen de VR-technologie optimaal te benutten. Onze support omvat hulp bij het opzetten, technische ondersteuning en didactische begeleiding. De kosten voor de pakketten variëren afhankelijk van de behoeften en grootte van de school.

niet gevonden wat je zocht?

Stel je vraag